Sporras av dina drivna kollegor.
Börja jobba hos oss.

Till våra kontor söker vi ständigt både erfarna fastighetsmäklare och nya talanger. Personer som brinner för yrket, tycker om när det är högt i tak och gillar att ta egna initiativ.

Vi som sitter på Innerstadsspecialisten är drivna, glada och tycker om att samarbeta med stor omtanke för varandra. Mottot ”GET THINGS DONE” är något vi lever efter vilket gör oss effektiva. Genom att dela med oss av vår erfarenhet och stötta varandra i våra affärer, gör vi oss till bättre fastighetsmäklare och medarbetare varje dag.

Älskar du mäklaryrket, sporras att ha starka förebilder, drivna kollegor som du känner dig stolt över och som du kan bolla stora som små problem med, vill vi att du kontaktar oss.

Ett starkt varumärke med stort förtroendekapital.
Vi har ett starkt varumärke som kunderna har stort förtroende för, en flexibel mäklartjänst och representativa välanpassade lokaler för vår verksamhet. Vi har inga fasta arbetstider utan tror på frihet under eget ansvar. Vi tycker om att vara inne på kontoret för att vi trivs så bra ihop och vet att vi alla behövs för att det ska bli trevlig stämning och många försäljningar. Vare sig man vill vara anställd eller egenföretagare har man hos oss ett av branschens mest generösa upplägg.

Varmt välkomna till att arbeta hos Stockholms mest eleganta mäklarkontor.

Kontaktperson Vasastan/Östermalm
Magnus Holmberg
070-727 70 38
magnus@innerstadsspecialisten.se

Kontaktperson Södermalm
Charlotta Larsson
070-883 84 01
charlotta@innerstadsspecialisten.se

Kontaktperson Kungsholmen
Bahar Nabavi
070-967 11 06
bahar@innerstadsspecialisten.se