Det här gör oss till en
innerstadsspecialist

Sedan 1995 uppfyller vi drömmar om ett liv i Stockholms innerstad. Vi gör det med en unik specialistkunskap om innerstadens förutsättningar, för vi finns ingen annanstans än här. Det gör oss till en alldeles speciell mäklarfirma i Stockholm.
Historia

Vår passion för staden blev vår affärsidé

När vi startade 1995 hade vi en idé om att en mäklare som bara rör sig inom ett avgränsat geografiskt område som Stockholms innerstad borde bli bäst på just de kvarteren. Så vi startade ett lokalt mäkleri som bara skulle fokusera på bostäder inom tullarna.

Innerstadsspecialisten blev namnet och med det slog vi fast att vi kan Stockholms innerstad. Vår specialitet blev att alltid hålla oss till de centrala områdena. För oss kunde ”mammas gata” gott ligga i Gamla stan, på Kungsholmen, Långholmen, Norrmalm, Riddarholmen, Skeppsholmen, Södermalm,Vasastan, Östermalm eller Djurgården. Genom åren har vi förstås utmanat våra principer några gånger och klivit över innerstadens gränser. Men aldrig för långt bort, och aldrig utan väsentlig anledning.

Nutid

En alldeles speciell mäklarfirma

Vår tydlighet är fortfarande det som präglar oss och sedan länge är vi etablerade som innerstadens bostadsspecialist. Våra kunder uppskattar att vi enkelt kan förklara vilka mekanismer som gör en viss innerstadsadress mer attraktiv än en annan och vice versa. Som exempel förstår vi att om stadens just nu trendigaste restaurang, butik eller saluhall ligger runt hörnet, då skjuter kvarterets kvadratmeterpriser i höjden. Genom såna insikter kan vi helt enkelt kalkylera med faktorer som går utanför själva bostaden. Och det gör oss till en alldeles speciell mäklarfirma i Stockholm.

Milstolpar

Våra milstolpar genom åren

Innerstadsspecialisten grundas på Strandvägen 5b redan 1995. Året efter får vi ny ägare och flyttar till Östermalmstorg 5, där vi huserar fram till 2008. Vid det här laget tar vi beslutet att växla upp. Flera nya medarbetare rekryteras och vi flyttar till hjärtat av Stockholm och nya, eleganta lokaler på Birger Jarlsgatan 73-75 där vi finns än idag.

Under de kommande åren växer vi stadigt vidare och 2011 kan vi etablera oss på Södermalm. Först på Skånegatan 70 och några år senare i vårt nuvarande kontor på sköna Nytorgsgatan23b. Under 2018 tar vi ytterligare kliv framåt och öppnar vårt tredje kontor på, denna gång på Kungsholmen och vackra Scheelegatan 10. Idag består Innerstadsspecialisten av över 20 fastighetsmäklare och tre administratörer. Vi förmedlar omkring 700 hem per år i Stockholms innerstad och kan titulera oss näst största mäklare i Vasastan.

Näst störst i Vasastan

Snart är vi störst i Vasastan

Nyligen intog vi platsen som näst största mäkleri i Vasastan. Naturligtvis siktar vi högre än så. Vi söker alltid nya, duktiga och erfarna medarbetare som vill utvecklas med oss. Är du naturligt nyfiken, lite mer engagerad än de flesta och lyhörd för dina kunders behov så kommer du passa bra in i vårt gäng. Läs mer om hur det är att jobba på Innerstadsspecialisten.

Avslut

Vi finns här för dig

Oavsett om du vill sälja din bostad eller söker nytt hem så finns vi härför dig. Välkommen att kontakta oss när du vill. Eller varför inte komma förbinågot av våra kontor. Hoppas vi ses.