Melodislingan 34, 3 tr

Visa alla bilder

Stilsäker och perfekt planerad 2:a med härlig balkong och hotellkänsla.

Helt nyproducerad och perfekt planerad 2:a om 49 kvm med stor härlig balkong och generös takhöjd. Luftigt sällskapsrum i öppen planlösning mot stilsäkert kök med premiumvitvaror. Rymligt sovrum med bra förvaring och exklusivt badrum med TM. Här erbjuds omsorgsfullt utvalda detaljer och högkvalitativa materialval, allt för att du ska trivas länge.

Adress
Melodislingan 34, 3 tr
Antal rum
2 rum om 49 kvm
Utgångspris / bud
5 250 000 kr
Avgift
4 117 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Magnus Holmberg
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 070-727 70 38
magnus@innerstadsspecialisten.se
Svea Symfoni projektet Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Svea Symfoni projektet
Svea Symfoni projektet Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Svea Symfoni projektet
Svea Symfoni projektet Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Svea Symfoni projektet
Svea Symfoni projektet Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Svea Symfoni projektet
Under produktion, inflyttning dec 2019 Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Under produktion, inflyttning dec 2019
Lounge Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Lounge
Lounge och Gym Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Lounge och Gym
Områdesbild Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Områdesbild
Områdesbild Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Områdesbild
Områdesbild Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Områdesbild
Planritning, för mera bilder se: http://sveasymfoni.se Melodislingan 34, 3 tr
Förstora bild
Planritning, för mera bilder se: http://sveasymfoni.se
För bilder se: https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/stockholm/ostermalm/svea-symfoni/

Välkomna till ett unikt boende med hotellkänsla och fantastiskt läge.

Svea Symfoni är ett unikt boende med påkostad standard och vacker arkitektur. Den cirka 600 kvm stora serviceytan med bemannad lounge lyfter in servicen du är van vid från hotell till ditt hem. Här har föreningens medlemmar tillgång till festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. Loungen är privat och delas mellan bostadsrättsinnehavarna i Svea Symfoni och Svea Serenad. Här har medlemmarna tillgång till servicekonceptet "Plussbolig". Servicekonceptet liknar servicen från hotell och finns där för att underlätta vardagen. Service kan exempelvis vara att hjälpa till med matinköp, ta emot leveranser eller beställa catering till privata evenemang. I loungen finns möjlighet att koppla av, dricka en kopp kaffe, träffa vänner, genomföra möten, eller boka lokal för evenemang. Även tillgång till fritt Wi-Fi är en självklarhet.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Ljus och inbjudande.
Via en säkerhetsdörr välkomnas man in i den ljusa och öppna hallen. Här finns ett vackert grått klinkergolv vid entré och vitpigmenterad ekparkett i plankutförande samt målade väggar. Bra förvaring i platsbyggd garderob och städskåp.

KÖK
Exklusivt från SieMatic.
I direkt anslutning till sällskapsrum finns det stilsäkra köket. Här erbjuds släta luckor och bänkskivor samt stänkskydd i stenkomposit från Silestone. Designblandare från Tapwell och underlimmad ho. Premiumvitvaror från Miele med induktionshäll, inbyggnadsugn och inbygd mikro. Diskmaskin och kyl/frys. Vitpigmenterad ekparkett och social bardisk.

BADRUM
Hotellkänsla med exklusiva materialval.
Stilsäkert badrum där diskreta materialval i kombination med lyxiga detaljer skapar en skön "hotellkänsla" i sammanhållen sober stil. Badrummet har matt vitt kakel på väggarna och exklusiv juragrå granitkeramik på golv med skön golvvärme. Handfat med kommod i ren modern stil och tillhörande spegel med belysning från Flos. Vägghängt WC från Catalano och handduksvärmare. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Miele.

SÄLLSKAPSRUM
Stor balkong och dubbla balkongdörrar.
Ljust och elegant sällskapsrum med vitpigmenterad ekparkett i plankutförande och målade väggar. Dubbla glasinfattade pardörrar till lägenhetens stora balkong gör det hela mera trivsamt. På balkongen kan man njuta av förmiddagssolen och vackra miljöer.

SOVRUM
Generös förvaring och vackert ljus.
Trivsamt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Vitpigmenterad ekparkett i plankutförande, målade väggar och vackra pardörrar mot sällskapsrum. Generös förvaring i garderobsvägg med släta skjutdörrar. Garderoben är inredd med hylla och klädstång. Ett stort fönster med kalkstensbänk skänker sovrummet fint ljus.

Lägenheten är helt nyproducerad och säljs på ritning.

För mer information om projektet:
www.sveasymfoni.se
Adress
Melodislingan 34, 3 tr, 115 51 Stockholm
Typ
Bostadsrätt, lghnr 8-1303
Antal rum
2 + kök
Boarea
49 kvm (Ekonomisk plan)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 6. Hiss finns.
Ekonomi
Andelstal 0.4708%
Månadsavgift
4 117 kr/mån inkl. värme, vatten, basutbud TV samt Plusserviceavgift. Kostnad för hushållsel samt bredband och ytterligare tvutbud tillkommer och tecknas med egna abonnemang.
Driftkostnad
5 000 kr/år
- Hushållsel
3 000 kr
- Försäkring
2 000 kr
Uteplats
Stor härlig balkong med förmiddagssol.
Lägenheten har tillgång till förråd i källarplan om cirka 2 kvm.
Namn
Brf Svea Symfoni
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Organisationsform
Bostadsratt
Org.nummer
769631-6657
Föreningen äger marken?
Fastigheten innehas med äganderätt.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
103 st
Parkering
Föreningen har tillgång till ca 70 platser i garaget som är beläget inom fastigheterna, Svea Artilleri 25 och Svea Artilleri 26 med en gemensam garageport via Löjtnantsgatan 9C. Garaget är fördelat över två plan och ni tar er bekvämt ner till garaget med hiss.
TV/bredband
Föreningen har gemensam Kabel-TV anslutning. Föreningen har tecknat ett basutbud för TV (SVT:s kanaler och TV4 och TV6 med Telenor som ingår i månadsavgiften). Varje medlem får själv teckna eget abonnemang för fler kanaler. Fiber finns indraget upp till lägenhet. Avgift för internetabonnemang tillkommer och behöver tecknas separat av varje lägenhet.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Kopare)
Pantsättningsavgift
465 kr
Andel i föreningen
0.4708%
Andel av årsavgiften
0.6092%
Övrigt
Fastighetens adresser är Melodislingan 22-34 och Löjtnantsgatan 9C och 9D.
Allmänt om föreningen
Svea Symfoni är ett unikt boende med påkostad standard och med vacker arkitektur. Arkitekterna Ludmilla Larsson och Ann-Christin Ohlander från Brunnberg & Forshed har skapat förutom ett unikt boende även en lounge och garage till föreningens medlemmar.

Den cirka 600 kvm stora serviceytan med bemannad lounge innefattar även festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. Loungen är privat och delas mellan bostadsrättsinnehavarna i Svea Symfoni och Svea Serenad. Här har medlemmarna har tillgång till servicekonceptet "Plussbolig". Servicekonceptet liknar servicen från hotell och finns där för att underlätta vardagen. Service kan exempelvis vara hjälpa till med matinköp, ta emot leveranser eller beställa catering till privata evenemang. I loungen finns möjlighet att koppla av, dricka en kopp kaffe, träffa vänner, genomföra möten, eller boka lokal för evenemang. Även tillgång till fritt Wi-Fi är en självklarhet. "Plussbolig" är ett koncept utvecklat av det norska bostadsföretaget Selvaag.

Föreningens medlemmar har även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd. Tvättstuga finns ej.

För mer information om projektet, www.sveasymfoni.se

Allmänt

Här bor ni grannen med anrika Stockholm Stadion i ett av innerstadens kanske bästa lägen. Ett stenkast från Stureplan och den grönskande naturen på Nedre Gärdet. På ena sidan finner man den flärdfulla storstadspulsen med Östermalms många och välrenommerade butiker, restauranger och gallerier och på den andra Lill-Jansskogen med tillfälle till rekreation, motion och naturupplevelser. Den ytterst levande Tessinparken erbjuder både plaskdamm och lekplats samt närliggande restauranger och caféer. Bekvämligheter som matvarubutiker och vardagliga serviceinrättningar som apotek och systembolag liksom SATS gym finns i området.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans röda linje runt hörnet. Med bl a blå buss nr 1 och 4 tar man sig lätt runt i Stockholms innerstad. Knutpunkten Tekniska Högskolan ligger på bekvämt avstånd till Roslagsbanan.

Parkering

Föreningen har tillgång till ca 70 platser i garaget som är beläget inom fastigheterna, Svea Artilleri 25 och Svea Artilleri 26 med en gemensam garageport via Löjtnantsgatan 9C. Garaget är fördelat över två plan och ni tar er bekvämt ner till garaget med hiss.

Även boendeparkering kan ansökas via Gatu-och Fastighetskontoret (https://www.gfk.stockholm.se) för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostad av 900 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 60 kr/dygn.