Industrivägen 4

Visa alla bilder

Swipa höger och du har match... Välplanerad 4:a

Välkommen till denna fyra i populära Tureberg. Bostaden passar barnfamiljer, de äldre paret och singeln som swipar höger och hoppas på match. Sociala öppna ytor och tre generösa sovrum. Badrum samt gäst-wc och en terrass mot det lugna villaområdet. Välkomna!

Adress
Industrivägen 4
Antal rum
4 rum om 84 kvm
Utgångspris / Bud
4 400 000 kr
Avgift
4 672 kr/mån
Visningstider
Måndag 21/1 17:30 - 18:00
Aktuellt bud
Kontakta mäklaren.
Charlotte Sandström
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 0709 67 11 12
charlotte@innerstadsspecialisten.se
Välkommen till denna fyra i populära Tureberg. Bostaden passar barnfamiljer, de äldre paret och singeln som swipar höger och hoppas på match. Sociala öppna ytor och tre generösa sovrum. Badrum samt gäst-wc och en terrass mot det lugna villaområdet.

OMRÅDESBESKRIVNING:
Ett trivsamt boende med det mesta på nära avstånd. Med en perfekt anslutning till Sollentuna Centrum som erbjuder 120 st butiker samt biograf har det kommit att bli ett av Storstockholms största köpcentrum. Bussar och pendeltåg ett stenkast bort.

LÄGENHETEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE:

ENTRÉ
Välkomnande entré med platsbyggd garderob samt klädkammare ger fantastiska förvaringsmöjligheter. Vackert ekparkett och vita väggar följer sedan vidare in i resten av lägenheten.

BADRUM
Lägenhetens stora badrum nås direkt från hallen. Helkaklat och med komplett tvättpelare. Badrummets har en dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork. Ovan tvättpelare är en praktisk arbetsbänk samt vägghängda skåp.

KÖK
Vitt kök med flertalet skåp och lådor. Komplett utrustat med full maskinell utrustning av spishäll, spisfläkt, ugn, mikro kyl och frys samt diskmaskin. Köket ligger i en social anslutning till vardagsrummet och här finns plats för det stora matbordet i trevligt öppenhet mellan rummen.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet flödar ljuset in från stora fönster och glasad terrassdörr. Stora sociala ytor för umgänge och familjemys.

TERRASS
Terrassernas terrass! Ljuvlig trädäckad terrass med bästa sydvästläge. Här finns plats för stor matgrupp, soffgrupp och solstolar. Grilla dig igenom vår, sommar och höst och blicka ut över det lugna villaområdet som är närmaste granne.

MASTER-BEDROOM
Här finns utrymme för den större dubbelsängen, sängbord och andra möbler. Ypperliga förvaringsutrymmen i den generösa garderobsväggen. Fantastiska ljusinsläpp från stort fönsterparti.

SOVRUM 2
Ljust rum med plats för säng samt övrigt möblemang. Detta rum kan med fördel både användas som barnrum, gästrum samt arbetsrum.

SOVRUM 3
Rogivande sovrum med plats för säng och övriga möbler. Garderober skapar bra förvaringsutrymmen.

WC
Toalett med vita väggar och brunt klinker. Fönster som ger ljusinsläpp. Rummet har wc, handfat samt spegelskåp. Bra placering invid två sovrum.
Typ
Bostadsrätt, lghnr 1204
Antal rum
4 + kök
Boarea
84 kvm (föreningens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns.
Ekonomi
Andelstal 0.9661%
Månadsavgift
4 672 kr/mån inkl värme, kallvatten, kabel-tv och bredband samt bostadsrättstillägget.
Driftkostnad
9 000 kr/år
- Övrigt
9 000 kr
Lägenheten har tillgång till ett källarförråd.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Till medlemmarnas förfogande finns en lugn och trevlig innergård med gräsmatta, odlingar, sandlådas, flertalet utemöbler för trevliga grill -och umgängesdagar.
I entrén finns barnvagn- och cykelförråd.
Föreningen har även tillgång till ett miljösoprum.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-tv och bredband via Ownit. Båda dessa ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Under föreningens fastighet finns ett garage om 80st p-platser. Nyligen blev 5st av dessa plaser laddbox-platser (klimatsmart-förening). Önskar man hyra en p-plats kostar det 980kr/mån och man kontaktar styrelsen för att ställa sig i kö.
På gatan kostar det ca 8kr/tim. För mer info besök gärna: https://www.sollentuna.se/sv/trafik--stadsplanering/Parkering/betala/
Namn
Brf Alléträdet
Byggnadsår
2013
Organisationsform
Bostadsratt
Org.nummer
769615-1401
Antal lägenheter
107 st
Antal lokaler
2 st
Andel i föreningen
0.9661%
Andel av årsavgiften
0.97%
Övrigt
TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband levereras via Ownit. Basutbud och bredband 70/100 ingår i månadsavgiften.

PARKERING/GARAGE
Under föreningens fastighet finns ett garage om 80st p-platser. Nyligen blev 5st av dessa plaser laddbox-platser(klimatsmart-förening). Önskar man hyra en p-plats kostar det f n 980kr/mån och man kontaktar styrelsen för att ställa sig i kö.
På gatan kostar det ca 8kr/tim. För mer info besök gärna: https://www.sollentuna.se/sv/trafik--stadsplanering/Parkering/betala/

ÖVRIGT
Till medlemmarnas förfogande finns en lugn och trevlig innergård med gräsmatta, odlingar, sandlådas, flertalet utemöbler för trevliga grill -och umgängesdagar.
I källaren (hiss finns) ligger ett barnvagn- och cykelförråd.
Föreningen har även tillgång till ett miljösoprum.
Allmänt om föreningen
Brf Alléträdet i Sollentuna består av 107 lägenheter och två lokaler och fastigheten ligger nära Sollentuna centrum.

Fastigheten färdigställdes under 2013 och består av tre huskroppar med tillhörande garage- och källarplan. Alléträdet har adresser på Turebergs Allé 9-21, Blåklockevägen 2 och Industrivägen 2-4.

En överlåtelseavgift om ca 1 138kr samt en pantsättningsavgift om ca 455kr/lån betalas av köparen.
Unsupported property type: Bostadsrätt