Rådmansgatan 75, 5 tr

Visa alla bilder

MÖJLIG TVÅA | HÖGT LÄGE | LÅGT BELÅNAD BRF | GARAGE

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING - 0704 33 33 55. På Vasastans bästa adress finns nu möjligheten att förvärva denna perfekta och mysiga bostad. Suveränt planerad 1:a (möjlig tvåa) med ett högt och ljust läge och med utsikt över bl a. takåsar. Trivsam pärla på femte våningen där det inte finns någon granne ovan trots totalt sex våningar i huset. Bostaden karaktäriseras av stilfulla golv, stora fönsterpartier och fina ytskikt. Socialt sällskapsrum med avskild del för sovalkov och matsal. Nyrenoverat kök 2016, fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter i form av tre garderober och ett vindsförråd. En kvadratsmart bostad med låg avgift som inkluderar även hushållsel. Brf med låg belåningsgrad, gemensam terrass och garage. Bo i eftertraktade kvarter med pulserande gator, grönskande områden och goda kommunikationer utanför porten. Utmärkt boende som lämpar sig för såväl paret som singeln med höga krav. Varmt välkomna på visning!

Adress
Rådmansgatan 75, 5 tr
Antal rum
1 rum om 36 kvm
Utgångspris / Bud
3 400 000 kr
Avgift
1 645 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud
Kontakta mäklaren.
Poneh Motai
Fastighetsmäklare
Mobil: 0704-333355
poneh@innerstadsspecialisten.se
Tove Stål
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 070-0922550
tove@innerstadsspecialisten.se
Högt och ljust läge
Stort fönsterparti
Fin 1:a där varje kvadratmeter utnyttjats
Härligt rum
Möjlig tvåa (ej skalenlig)
Mysig sovdel
Stilrent kök med goda arbetsytor
Nyrenoverat kök 2016
Plats för såväl matplats
Fräscht badrum
Planritning
Alternativ planritning (ej skalenlig)
Utsikt takterrass
Gemensam takterrass
Fastighet med takterrass och garage
I denna underbara och välplanerade bostad bor man på klockrent läge i hjärtat av Vasastan, intill Tegnérlunden och pulserande kvarter. Svårslagen 1:a (möjlig tvåa) med ett högt och ljust läge där varje kvadratmeter utnyttjats. Rikligt ljusinsläpp som skapar härlig känsla och rymd i bostaden tack vare två fönsterpartier. Bostaden har genomgående fina ytskikt, vackra golv och hög komfort. Låg avgift i en bostadsrättsförening med god ekonomi, fantastisk gemensam takterrass och garage. Trivsam pärla på femte våningen där det inte finns någon granne ovan trots totalt sex våningar i huset. Ett drömboende i populära kvarter som du aldrig kommer vilja lämna!

Luftigt sällskapsrum med avskild del för sovalkov och matsal gör bostaden perfekt för sociala sammanhang. Här finns även plats för såväl soffgrupp och tv-möbel. Nyrenoverat kök 2016 med ljusa luckor och god förvaring vilket inbjuder till matlagning i goda vänners lag. Fräscht badrum med ljust kaklade väggar. Välkomnande hall och goda förvaringsmöjligheter i form av tre garderober och ett förråd på vinden.

Lägenheten är genomgående i fint skick och ligger med omedelbar närhet till allt du kan tänka dig. Ett hem som måste upplevas! Välkomna till den förtjusande fastigheten Rådmansgatan 75.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL:
Välkomnande hall med plats för avhängning i en inbyggd dubbelgarderob med speglade skjutdörrar.

BADRUM:
Fräscht badrum med ljus kaklade väggar och plastmatta. Duschkabin, WC och handfat från 2016. God förvaring i form av en kommod och två speglade förvaringsskåp.

KÖK:
Modernt och stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat 2016. Mörk arbetsbänk och ljusa köksluckor. Full maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Ljus kaklade väggar som löper längst kökets ena vägg och grått klinkergolv. Stort fönsterparti.

SÄLLSKAPSRUM:
Socialt sällskapsrum med stilfulla golv och ljusa väggar. Stort fönsterparti som skänker rummet ett underbart ljus. I sällskapsrummet finns en avskild del för matsal och en för sovalkov. Här finns även plats för såväl soffgrupp och tv-möbel. Grym förvaring tack vare två garderober för ytterligare förvaring.

TILLTRÄDE:
Tillträde enligt överenskommelse.
Typ
Bostadsrätt, lghnr 00039
Antal rum
1 + kök
Boarea
36 kvm (Förvaltarens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 6. Hiss finns.
Ekonomi
Andelstal 1.22298%
Månadsavgift
1 645 kr/mån inkl vatten, värme, kabel-TV grundutbud och hushållsel (bredbandstillägg om ca 121 kr/mån)
Driftkostnad
1 800 kr/år
- Försäkring
1 800 kr
Namn
Brf Mjölnaren
Byggnadsår
1971
Organisationsform
Bostadsratt
Org.nummer
702002-7749
Föreningen äger marken?
Marken innehas med äganderätt.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
52 st
Antal lokaler
2 st
Renoveringar
RENOVERINGAR:
2018 utfördes spolning och rengöring avloppstammar.
2016-2017 utfördes ventilationsåtgärder.
2015 byttes fönster i samtliga lägenheter och införskaffades nytt torkskåp i tvättstugan.
2014 byttes stammar i lokalerna på gatuplanet samt utfördes ytterligare optimering av ventilationssystem.
2011 utfördes ommålning och byte till strömsnåla armaturer i korridorer och trapphus samt byte av fläktmotorer och styrning av ventilation.
2010 utfördes optimering av undercentral.
2009 spolades stammar och renoverades tak.
2008 Byttes tvättmaskiner och torktumlare.
2005 renoverades fasad och målades fönster.
Parkering
I området råder boendeparkering på gatan och kan ansökas via Stockholms stad (www.stockholm.se/boendep) för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Föreningen har garage i fastigheten med 19 platser, kostnad 1 500 kr/mån. Separat kö tillämpas.
TV/bredband
Kabel-tv och bredband levereras av Comhem. Kabel-TV grundutbud ingår i månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg om ca 121 kr/mån för bredband.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Kopare)
Pantsättningsavgift
465 kr
Juridisk person tillåts som köpare?
Nej
Tillåts delat ägande?
Föreningen godkänner delat ägande.
Andel i föreningen
1.22298%
Andel av årsavgiften
1.23654%
Övrigt
Brf Mjölnaren är en äkta bostadsrättsförening som bildades och förvärvade fastigheten 1971. Här finns 52 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med bostadsrätt, Flaggfabrik & Restaurang Grammofon. Garage med 19 platser. Marken ägs av föreningen. Mycket lågt belånad förening med endast 526 kr/kvm i lån (snitt i innerstan är 5 000 kr/kvm). Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen består av 1 flerbostadshus med en totalyta som uppgår till 3171 kvm, varav 2521 kvm utgör lägenhetsyta och 650 kvm utgör lokalyta.
Unsupported property type: Bostadsrätt

Allmänt

Läget är suveränt! Bostaden är lugnt och tyst belägen på en mycket trevlig gata med närhet till precis allt du kan önska. Här bor du i Vasastans attraktivaste kvarter med närhet till stadens puls och rika utbud, fylld av liv och rörelse, men också till natur och grönska runt hörnet. Promenadavstånd till såväl Odenplan, Stureplan och City. I kvarteret finns trendiga caféer och flertalet välrenommerade restauranger. För att nämna några välkända vattenhål så ligger omåttligt populära Lilla Ego, Yuc Mexican och Rolfs Kök ett stenkast bort. Avnjut läckra drinkar och trevligt häng på Tak och Haymarkets terrass eller varför inte intilliggande Supper Gården under sommaren. Området erbjuder även all tänkbar service som flertalet livsmedelsbutiker, shoppingvaruhus, små butiker och delikatessbutiker som t ex Melanders Fisk. Behöver du ett avbrott från pulsen eller bara andas frisk luft finns gröna oaser som Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken utanför porten. En kort promenad över Barnhusbron erbjuder Kungsholmen sköna promenad- och motionsspår längst vattnet. På cykel når du även parker som Humlegården. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanestationer vid Odenplan, Rådmansgatan och Centralen och Citybanan runt knuten. I direkt närhet finns även flertalet bussar, flygbussar och Arlanda express. Bättre än så här blir det inte!