Virkesvägen 9B

Visa alla bilder

Nyproducerat i hjärtat av Sjöstan, stor uteplats mot gård!

Nyproducerad 2:a (säljs på ritning) lugnt mot gård med avskärmad uteplats om ca 17 kvm i hjärtat av Hammarby Sjöstad. Tilltalande planlösning med sociala ytor för vänner och familj gör detta hem till en naturlig mötesplats. Lägenheten har genomgående ljus och sober färgsättning och påkostade materialval (se mer under dokument). Planerat tillträde 19 februari 2020. Kontakta mäklaren för mer information!

Adress
Virkesvägen 9B
Antal rum
2 rum om 55.5 kvm
Accepterat pris/bud
3 600 000 kr
Avgift
3 028 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Emily Medqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 072-303 36 56
emily@innerstadsspecialisten.se
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
Hammarby kaj ett stenkast bort Virkesvägen 9B
Förstora bild
Hammarby kaj ett stenkast bort
Ett uppskattat bostadsområde Virkesvägen 9B
Förstora bild
Ett uppskattat bostadsområde
En lugn oas endast en bro från Söderpulsen Virkesvägen 9B
Förstora bild
En lugn oas endast en bro från Söderpulsen
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
Skyskrapan STHLM NEW i området kommer att erbjuda rooftop bar högst upp och T-bana längst ned Virkesvägen 9B
Förstora bild
Skyskrapan STHLM NEW i området kommer att erbjuda rooftop bar högst upp och T-bana längst ned
Båten tar dig till Södermalm, Nybroplan och Djurgården  Virkesvägen 9B
Förstora bild
Båten tar dig till Södermalm, Nybroplan och Djurgården
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
Småbåtshamn, Eriksdalsbadet och joggingstråk ett stenkast bort  Virkesvägen 9B
Förstora bild
Småbåtshamn, Eriksdalsbadet och joggingstråk ett stenkast bort
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
 Virkesvägen 9B
Förstora bild
Föreningen har en stor innergård som lägenheten vetter mot, här finns gott om plats för grill och kvartersfester, perfekt för härliga sommarkvällar! Här bor ni ett stenkast ifrån allt vad vackra Hammarby sjöstad har att erbjuda. Här finns ljuvliga promenadstråk, Lumabryggan där ni kan ta färjan från Hammarby Sjöstad till Nybroviken samt till Barnängsbryggan. Här bor du i ett centralt men ändå lugnt läge intill Luma Park, Hammarbybacken, Sicklasjön och Nackareservatet med många möjligheter till naturnära rekreation, samtidigt som restauranger, skolor, butiker och all tänkbar service finns inom bekvämt räckhåll. Med tvärbana, buss eller båt tar du dig snabbt och enkelt till Stockholm city. I mitten på 2020-talet kommer även tunnelbana till Luma Park.

Läs mer under dokument. Där finner du bland annat inredningsvalen för lägenheten, bilder på exteriör, föreningsdokument mm. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Bra hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och förvaring i två garderober, städskåp och linneskåp. Säkerhetsdörr. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger en mattlackad eklamellparkett.

BADRUM
Badrummet helkaklas med vita matta kakelplattor och på golvet läggs brungrått klinker. Här finns duschhörna, wc, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning och handdukstorkare med tre armar. Här finns även kombinerad tvättmaskin och tumlare från Siemens med vitt väggskåp ovan vit laminatbänk. Komfortgolvvärme och skåpsinredning från Vedum. Infällda spotlights i tak.

KÖK
Modernt kök från Marbodal med förvaring bakom vita släta luckor med infräst handtag. Svart laminatbänkskiva, underlimmad diskho och kakel i Carrara marmorimitation. Köket är rustat med rostfria vitvaror från Siemens som kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, utdragbar rostfri fläkt, mikro samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Luftigt och socialt vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt utgång till lägenhetens stora uteplats. Stora fönsterpartier. Här finns plats för soffa, TV-möbel och matsalsbord.

UTEPLATS
Stor och skyddad uteplats om ca 17 kvm mot föreningens gård. Till höger finns en mur som avskiljer de olika gårdarna och gör det skyddat och ostört, till vänster monteras spaljé.

SOVRUM
Bra sovrum med fönster. Plats för en bred säng, nattduksbord och övrigt möblemang. Mycket förvaring i stor klädkammare.
Adress
Virkesvägen 9B, 120 78 Stockholm
Typ
Bostadsrätt, lghnr 6-0902
Antal rum
2 + kök
Boarea
55.5 kvm (Ekonomiska förvaltaren)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
0 av 6. Hiss finns. Plan BV enligt lägenhetsregister
Ekonomi
Andelstal 1.1242%
Månadsavgift
3 028 kr/mån inkl. VA, värme (+ tillägg för bredband om 199 kr samt hushållsel efter förbrukning)
Driftkostnad
3 900 kr/år
- Hushållsel
3 900 kr

Driftskostnaden för el är baserad på föreningens schablonkostnad.

Namn
Brf Heliosparken 2
Organisationsform
Bostadsratt
Org.nummer
769633-5756
Föreningens ekonomi
Föreningen kommer ha en belåning om ca 13.987 kr/kvm.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
73 st
Parkering
37 garageplatser (ca 1800kr/mån) och 2 MC-platser (Ca 500kr/mån).
Tillåts juridisk person?
Nej
Andel i föreningen
1.1242%
Allmänt om föreningen
Huset är Svanenmärkt vilket innebär att material och tekniska lösningar är noggrant utvalda för att minimera miljöpåverkan. Energieffektiva fönster och individuell mätning och debitering av el.

Byggherre är Skanska.

Allmänt

Virkesvägen och Heliosparken ligger i den modernaste delen av Hammarby Sjöstad som också är den del som ligger närmast Södermalm. Södermalm finns på några minuters promenadavstånd på andra sidan Skanstullsbron. Kajen är väl synlig från broarna över Hammarbyslussen och Götgatans generösa utbud av service och nöjen är endast ett stenkast bort. Området är redan känt för sina toppmoderna och attraktiva bostäder med spännande arkitektur. Det gäller även utomhusmiljön med breda bryggor och strandpromenader som ger alla möjlighet att njuta av vattenläget där även flertalet av Sjöstans trevligaste restauranger, caféer och bagerier finns. Ett axplock är t.ex. populära Pane Fresco, Taco Bar och Re Orient med vegetariska luncher och shop. Nya Carnegiebryggeriet med sin ölprovning och trevliga restaurang samt Sjöstans bästa sushi Tezukuri ligger även de i närheten.

Ytterst goda kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar från Skanstull, tvärbana runt hörnet, hållplats Mårtensdal ligger endast någon minut bort samt så finns det flertalet busslinjer. Inom några år kommer Hammarby sjöstad att dessutom få en egen tunnelbanestation. Det finns även båtförbindelser, en gratisfärja mot Södermalm samt betalfärjan mot Nybroviken och Djurgården.
Området förenar modernt storstadsliv med närhet till både sjö och natur med promenadstråk och löpslingor kring Årstaviken/Nackareservatet.