Erstagatan 30, 2 tr

Visa alla bilder

Ljuvlig 2:a som flödar av ljus! Tre stora fönster och kakelugn på populärt läge.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Kontakta mäklaren för mer info! - På populär gata, i vacker 1800-talsfastighet finns denna underbara 2:a med öppen planlösning, kakelugn och magiska fönster! Trendsäker, välplanerad och oerhört social tvåa med ljuvligt kök och välplanerade ytor. Den optimerade och öppna planlösningen med sina generösa sällskapsytor inbjuder till mingel och stora middagar. Genomgående i fint skick med sober färgsättning, charmiga detaljer såsom vackra trägolv, generös takhöjd om ca 3 meter, takrosett, spröjsade fönster med djupa nischer samt trendigt kök. Bostaden har med stilsäker hand varsamt renoverats och är oerhört harmonisk. Här bor man på ett av Söders bästa lägen, med Nytorget runt knuten och SoFo's sköna puls samt med naturen nära. Direkt närhet till såväl trendiga butiker, de bästa restaurangerna, underbara grönområden och kommunikationer med bl.a. tunnelbana och buss. Som ni förstår så är detta ett unikt boende av sitt slag som måste upplevas. Välkomna hem!

Adress
Erstagatan 30, 2 tr
Antal rum
2 rum om 38 kvm
Avgift
2 043 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Emily Medqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 072-303 36 56
emily@innerstadsspecialisten.se
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild

För allas hälsa och välmående

I rådande coronatider måste vi värna och visa hänsyn till varandra.

Vi håller öppna visningar som vanligt men tar inte i hand och håller lite avstånd.

Vi begränsar antalet personer i visningsbostaden samtidigt.

Har mäklare från Innerstadsspecialisten vistats i ett riskområde de senaste 14 dagarna eller har sjukdomssymptom ersätts mäklaren av en kompetent kollega.

Har ni som spekulant vistats i ett riskområde de senaste 14 dagarna eller har sjukdomssymptom ber vi dig vänligen att vänta med att komma på visning.

Tillhör man en riskgrupp eller är orolig för smitta ordnar vi självklart både digitala och personliga visningar.

 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild

Vill du veta värdet
på din bostad?

Har du frågor eller vill boka en
kostnadsfri värdering är du
alltid välkommen att kontakta mig.

 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
Planritning Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
Planritning
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
 Erstagatan 30, 2 tr
Förstora bild
Beläget högt upp i vacker 1800-talsfastighet ligger denna charmiga 2:a som är en ren dröm och vars yta är ytterst välplanerad med fokus på det sociala livet. Köket är sobert inrett i öppen planlösning som inbjuder till såväl mingel och stora middagar. Smakfullt hem som vackert binds samman av rofylldhet, ljusflöde, fina trägolv, luftiga ytor och charmiga detaljer från byggåret såsom en fin kakelugn och högt till tak vilket höjer atmosfären ytterligare. Sällskapsrummet rymmer en stor soffa, matbord och övrig möblering och inbjuder till mingel och stora middagar. Bra sovrum som rymmer en bred säng, mycket bra förvaring och fräscht badrum. Här bor man med Erstagatans och SoFo's kontinentala puls utanför porten men med direkt närhet till Vitabergsparkens grönska och lugn. Optimalt hem för såväl det sociala paret som värdesätter ytor för mingel och middagar som singeln. Trendriktig design blandas med byggårets tidstypiska detaljer i en mycket lyckad kombination!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Bra hall med plats för avhängning och djup garderob som rymmer det mesta. Bostaden har genomgående ljusa och fina ytsikt samt vackra trägolv som påminner om byggåret. Spotlights i taket med dimmers.

BADRUM
Fräscht badrum med delvis kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Duschhörna med takdusch, handfat på kommod, spotlights i taket med dimmer och eluttag för extra bekvämlighet.

SÄLLSKAPSRUM & KÖK
Stort och luftigt rum med dubbla, stora fönster som ger ett magiskt ljus insläpp och rymd. Öppen och social planlösning med kök och plats för en stor matplats för alla vänner och en soffgrupp. Köket har ljusa snickerier med vita luckor, träbänk och vit porslinsho med blandare från Tapwell. Keramikhäll, ugn, fläkt och integrerad kyl med frysfack. Ljusa väggar och generösa ytor för mingel och middagar. Högt till tak, takrosett och en vacker kakelugn (ej fungerande) pryder rummet. En stor klädkammare ger mycket bra förvaring.

SOVRUM
Bra sovrum med plats för en dubbelsäng. En hylla bakom sängen och ljusa väggar, spotlights i taket med dimmer och högt fönster ger fint ljusinsläpp.
Adress
Erstagatan 30, 2 tr, 116 36 Stockholm
Typ
Bostadsrätt, lghnr 1202
Antal rum
2 + kök
Boarea
38 kvm (Säljarens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift
2 043 kr/mån inkl. VA, värme
Lägenheten disponerar ett bra källarförråd omgärdat av galler.
Namn
Brf Kopparns vänner
Byggnadsår
1863
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Organisationsform
Bostadsratt
Org.nummer
769604-3491
Föreningen äger marken?
Föreningen äger marken.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
21 st varav 3 st hyresrätt(er)
Renoveringar
GJORDA RENOVERINGAR
Stambyte 1972 och 2011
Energideklaration 2010
Fjärrvärme 2008
TV/bredband
Kabel-tv och bredband tillhandahålls via ComHem.
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Delat ägande godkänns.
Övrigt
Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper. Tvättstuga finns i källaren.

Allmänt om föreningen
Föreningen förvärvade fastigheten 2011. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus på Erstagatan 30 samt ett gårdshus. Föreningen klassas som en s.k. äkta bostadsrättsförening och består av 18 bostadsrätter och 3 hyresrätter som är att anses som dolda tillgångar.

Inga planerade avgiftsförändringar.

Föreningen förväntar sig att medlemmarna medverkar på en gårdsstädning per år.

Allmänt

Med ett boende på Beckbrännarbacken är det inte långt till vare sig Nytorget, som utgör hjärtat av SoFo och har kommit att bli ett av de mest trendiga och eftersökta områdena i Stockholm innerstad, som till oasen Vitabergsparken och Fåfängan/Danviksberget. Det stora utbudet såväl nöjen och shopping som rekreation och naturupplevelser gör helt enkelt Södermalm till en fenomenal plats att bo på. Närhet till butiker, nöjen eller grönområden. Ringens centrum med matvarubutiker, foodcourten Teatern och kända butikskedjor ligger vid Skanstull, och ytterligare utbud med Skrapan, Medborgarplatsen, Götgatsbacken och Mosebacke. Önskar man istället botanisera i SoFo:s konstgallerier, trendiga boutiquer och second hand ligger det lika nära till hands. Utöver det rika kulturutbudet erbjuder SoFo även en mängd olika restauranger, caféer och barer. Närheten till Vitabergsparken och den vackra naturen kring Årstaviken gör samtidigt denna plats till ett utmärkt alternativ för dig som vill bo vid storstadspulsen men ändå nära till natur och friluftsliv.

Ett stenkast från fastigheten ligger Erstagatan med många trendiga caféer, restauranger och matbutik. På Kocksgatan finns också livsmedelsaffären Rot som är specialiserade på bl a ekologiska livsmedel av hög kvalitet.

Kommunikation

Bra bussförbindelser finns bl.a. buss 66 som stannar i nära huset, linje 2 med destination Sofia respektive Norrtull eller linje 3 som går till Karolinska sjukhuset och som passerar Skanstull och Slussen på vägen samt linje 76 med destination Norra Hammarbyhamnen och Ropsten och lokala bussar 71 och 53 passerar området. T-bana vid Medborgarplatsen där grön linje passerar och vid Slussen där både röd och grön linje passerar. Inom några år planeras en uppgång i närheten av lägenheten när tunnelbanenätet byggs ut.

Parkering

Boendeparkering på gatan kan ansökas via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se) för den som är mantalsskriven i stadsdelen, ansökningskostnad 300 kr. Biljett kan lösas för 1.100 kr/mån alternativt 75 kr/dygn.
Taxeområde 3: 15 kr/tim vardagar 7-19, 10 kr/tim lördagar 11-17, övrig tid gratis parkering.