Tideliusgränd 11

Visa alla bilder

Nybyggd trea med högt läge, fina materialval och två balkonger

Nu har du möjligheten att förvärva en nyproducerad och ytterst väldisponerad trea med två balkonger i ett nybyggnadsprojekt invid Rosenlundsparken som kommer att stå färdig för inflyttning i januari 2019. Lägenheten är belägen högt upp i fastigheten med stora och öppna sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Lägenheten har utgång till två rymliga balkonger, en i väster och en i öster. Genomgående hållbara naturmaterial och smakfulla detaljer. Genomgående planlösning med två bra sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare för extra god förvaring. Läget är perfekt, både barnvänligt och centralt, invid bilfria Södermalmsallén med närhet till flertalet parker och bara ett stenkast från allt vad Södermalm har att erbjuda! I huset finns hiss och garage och framför kvarteret planeras det för en stor grönskande park. I ett av husen kommer det även att finnas en förskola. Lägenheten säljs på planritning med tillträde i januari. Säljaren har gjort extra tillval för 70 000kr. Kontakta mäklaren för mer information! För mer info gå in på; https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/sodermalm/rosenlundshojden/

Adress
Tideliusgränd 11
Antal rum
3 rum om 80 kvm
Utgångspris / Bud
7 850 000 kr
Avgift
4 206 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud
Kontakta mäklaren.
Carina Käll Knaust
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 070-8997908
carina@innerstadsspecialisten.se
My Engblom von Strauss
Fastighetsmäklare
Mobil: 070-899 79 58
my@innerstadsspecialisten.se
Rosenlundsparken
Medborgarplatsen
Områdesbild
Ringen centrum
Teatern i Ringen centrum
Mariatorget
Härliga Rival vid Mariatorget
Rosenlundsparken på sommaren
Rosenlundsparken på sommaren
Rosenlundsparken på sommaren
Underbar utsikt från Mariaberget
Mariaberget
Eriksdalsbadet
Eriksdalsbadet med både inomhus-och utomhus bad
Planlösning(ej skalenlig)
Nu har du möjligheten att förvärva en nyproducerad och ytterst väldisponerad trea med två balkonger i ett nybyggnadsprojekt invid Rosenlundsparken som kommer att stå färdig för inflyttning i januari 2019. Lägenheten är belägen högt upp i fastigheten med stora och öppna sällskapsytor och vackert ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten har utgång till två rymliga balkonger en i väster och en i öster. Genomgående hållbara naturmaterial och smakfulla detaljer. Genomgående planlösning med två bra sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare för extra god förvaring.

Läget är perfekt, både barnvänligt och centralt, invid bilfria Södermalmsallén med närhet till flertalet parker och bara ett stenkast från allt vad Södermalm har att erbjuda!

I huset finns hiss och garage och framför kvarteret planeras det för en stor grönskande park. I ett av husen kommer det även att finnas en förskola.

Lägenheten säljs på planritning med tillträde i januari. Säljaren har gjort extra tillval för 70 000kr vilket gör att lägenheten har högre standard en den redan höga standarden från JM.

Kontakta mäklaren för mer information!

För mer info gå in på;
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/sodermalm/rosenlundshojden/

Här bor du nära både Mariatorgets puls och breda utbud av restauranger, caféer och butiker samt Medborgarplatsen med sitt myller av torghandel, saluhall och biograf. För ro och natur så finner man Stockholms kanske allra finaste promenadstråk, Monteliusvägen, med hänförande utsikt över Mälaren, Stadshuset och Gamla Stan. För den promenad- eller joggingsugna så finns fina stråk runt såväl Långholmen som längs Söder Mälarstrand, Tantolunden och Årstaviken. En kort promenad bort ligger Götgatsbacken med sitt breda sortiment av butiker. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda och gröna linje samt Södra stations pendeltåg. Flera busslinjer går i kvarteren och tar dig över hela stan. Ett område du sällan kommer ha tråkigt i och aldrig vilja lämna!
Typ
Bostadsrätt, lghnr 11201
Antal rum
3 + kök
Boarea
80 kvm (Enligt Ekonomiska planen)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Andelstal 1.1886%
Månadsavgift
4 206 kr/mån inkl värme, kallvatten
GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd samt en blomstrande innergård.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Obligatoriskt tillägg om 220 kr/månaden för bredband.

PARKERING
Garage i huset.

ÖVRIGT
Årsavgift för varmvatten beräknas ligga på 1 330 kr/år.
Andel av årsavgift framkommer inte.
Namn
Brf Rosenlundshöjden
Byggnadsår
2019
Andel i föreningen
1.1886%
Allmänt om föreningen
I Rosenlundshöjden byggs nu 90 ljusa och yteffektiva bostäder om 1 - 5 rum och kök med inflytt 2019. Fastigheten upprättas av JM AB. Kvarteret Rosenlundshöjden består av två hus i souterrängläge. Här bor du i moderna lägenheter inredda med hållbara naturmaterial och vackra detaljer. Samtliga bostäder har öppen planlösning och stora balkonger eller terrasser. I huset finns hiss och garage och framför kvarteret planeras det för en stor grönskande park. I ett av husen kommer det även att finnas en förskola.
Unsupported property type: Bostadsrätt

Parkering

Boendeparkering på gatan kan ansökas via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se) för den som är mantalsskriven i stadsdelen, ansökningskostnad 300 kr. Biljett kan lösas för 1.100 kr/mån alternativt 75 kr/dygn.
Taxeområde 3: 15 kr/tim vardagar 7-19, 10 kr/tim lördagar 11-17, övrig tid gratis parkering.