Nina Einhorns Gata 7, 8tr - högst upp

Visa alla bilder

EXKLUSIVA MATERIAL - HÖGST UPP - BALKONG MOT PARK

Nu finns chansen att bli den första som flyttar in i denna välplanerade och exklusiva 2:a med balkong och stora fönster i två väderstreck, i Veidekkes eftertraktade Hagaterrassen. Genomgående påkostade materialval, badrum med hotellkänsla samt balkong i högt läge med himlen som tak. Luftig planlösning med kök/vardagsrum i anslutning, stort sovrum med plats för bred säng, gott om förvaring samt fint ljusflöde från fönster i två väderstreck. Nära service och kommunikationer. Planerat tillträde 18 mars 2019. Varmt välkomna att kontakta mig på 072-303 36 56 för mer information!

Adress
Nina Einhorns Gata 7, 8tr - högst upp
Antal rum
2 rum om 51.5 kvm
Utgångspris / Bud
5 500 000 kr
Avgift
2 772 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud
Kontakta mäklaren.
Emily Medqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 072-303 36 56
emily@innerstadsspecialisten.se
Dröm 2:a högst upp!
Exklusiv 2:a på 14:onde våningen - ingen balkong över sig!
Påkostade bostäder med fin arkitektur, inflytt Q1 2019!
Planritning
Välkomna till eftertraktade Hagaterrassen!
Illustrationsbild sällskapsrum
Illustrationsbild sällskapsrum och balkong
Illustrationsbild kök
Illustrationsbild balkong
Illustrationsbild gemensam takterrass i huset
Illustrationsbild fasad
Hagaterrassen ligger i ett oslagbart läge i Gävlegatans förlängning
Nya Torsplan, mitt i expansiva Hagastan!
Mycket bra restauranger och butiker i området
Några minuter till citybanan på Vanadisvägen
Närhet till Hagaparken som kommer nås via ny park
Veidekke har upprättat en visningslägenhet på Sonja Kovalevskys Gata 2 med visning varje tisdag mellan kl 10.00-18.00. Där finns möjlighet att få information om projektet som helhet. Här finns möjlighet att skapa sig en bra känsla över de bostäder som skapas i Hagaterrassen.
Kontakta mäklaren för mer information.

Hagaterrassen ligger i ett oslagbart läge i Gävlegatans förlängning, tredje kvarteret från Torsgatan. Ett helt nytt citykvarter med storstadskänsla där gammalt möter nytt, modern och intressant arkitektur möter Vasastans äldre bebyggelse. Hagaterrassen består av två huskroppar med 8 trapphus där nästan alla lägenheter har balkonger utom ettor. Vissa större lägenheter har både balkong och terrass eller dubbla balkonger. Huset är under byggnation av Veidekke och beräknas bli färdigställt 2018-2019. I föreningen finns en gemensam takterrass för föreningens medlemmar att nyttja som utrustas med grillmöjligheter, sittplatser och planteringar samt en gemensamhetslokal med kök och WC. En lugn och trevlig oas att umgås i med nära och kära.

Stockholms innerstad växer norrut mot Solna och här växer den nya stadsdelen Hagastaden fram. Stadsdelen ska få 6000 nya bostäder och 50.000 nya arbetsplatser. Hagastaden är Vasastans nya stadskärna som blir en del av innerstan och binder samman Stockholm med Solna. I Hagastaden finns mycket bra matbutiker i form av Hemköp och Willys Hemma strax utanför porten. Här finns även gym, systembolag, caféer och snabbmatsrestauranger. Byggnaderna i området blir moderna och påkostade, här finns flera av Stockholms just nu omtalade byggprojekt som de två skyskraporna Norra Tornen och kvarteret Hagaterrassen. I Hagastaden möts gammalt och nytt, modern och spännande arkitektur möter Vasastans äldre bebyggelse. Norra Stationsgatan byggs under de närmaste åren om och skapar ett nytt huvudstråk i innerstaden som delar av det gamla och det nya. I Hagastaden byggs även grönområden, Norra Stationsparken kommer att skapas och erbjuda grönska, promenadstråk och vattenspeglar. En grön passage kommer att skapas mot Hagaparken, som under många år varit en avkopplande oas för många Vasastadsbor. För att läsa mer om området, se gärna: http://hagastaden.se

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Rymlig och välkomnande hall med bra ytor för avhängning. Ekparkett på golven och väggarna är målade i vitt.

KÖK
Stilrent och modernt kök med inredning från Marbodal med vita skåpsluckor och rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i marmorliknande stenkomposit. Intill köket finns plats för matbord. Kökets maskinella utrustning är ifrån Siemens och består av: Induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn i väggskåp, integrerad kyl/frys.

SÄLLSKAPSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats med fönster i två väderstreck. Härifrån når man ut till den mysiga balkongen som har himlen som tak. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ekparkett.

SOVRUM
Rymligt och rofyllt sovrum med två fönster som vetter mot innergården. Bra förvaring i garderobsvägg med garderober och städskåp. Ljusa väggar och på golvet ligger ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita rektangulära kakelplattor som sätts i halvförband. Här finns wc, tvättställ med tillhörande vit kommod, spegel, handdukstork, dusch med vägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
Typ
Bostadsrätt, lghnr 8-2003
Antal rum
2 + kök
Boarea
51.5 kvm (Föreningens information)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
14 av 16. Hiss finns.
Ekonomi
Andelstal 0.4041%
Månadsavgift
2 772 kr/mån inkl värme, VA
Lägenheten har tillgång till ett förråd.

TILLTRÄDE
Lägenheten saluförs på ritning. Planerad inflytt är 18 mars 2019.

HUSHÅLLSELVARMVATTEN
Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

Du behöver inte teckna egna avtal för varken elförbrukning eller elnät, och det finns el i lägenheten när du flyttar in. Föreningen har tecknat avtal och abonnemang för samtliga lägenheter, och du kommer att debiteras för den förbrukning du har. Varje lägenhet har egen elavläsning som skickas automatiskt till föreningens ekonomiska förvaltare, för att sedan debiteras lägenhetsinnehavaren.

Schablonberäknad avgift för varmvatten 195 kr/mån.
Schablonberäknad avgift för hushållsel 131 kr/mån.

HEMFÖRSÄKRING
Brf Hagaterassen 1 har för samtliga bostadsrättsinnehavares räkning tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg som täcker det som enligt föreningens stadgar åvilar enskild bostadsrättsinnehavare. När du tecknar din hemförsäkring för det första året ska du därför välja bort bostadsrättstillägget. När det sedan blir dags att förnya hemförsäkringen bör du höra med föreningens styrelse så att samma förutsättningar fortsatt gäller.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gemensam takterrass och gemensamhetslokal med tillhörande kök och WC belägen på östra husets tak, färdigställs preliminärt kring årsskiftet 2018/2019. Terrassen och gemensamhetslokalen nås via hiss eller trappa i trapphus 7 eller från trappa i trapphus 6.

I föreningen finns två förskolor i markplan kring gården. Gården nyttjas av boende och förskolebarn under förskolans öppettider.

Cykel- och barnvagnsförråd kommer finnas. Även platser för rullstolar.

Två gemensamma tvättstugor, en i varje huskropp. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Sopsug med nedkast är placerad på två ställen på innergården. Källsorteringsrum finns i bottenplan på huset.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för TV och bredband. TV-box och trådlös router för wifi finns redan installerad i lägenheten när du flyttar in. Avgift för TV och bredband tillkommer med 275 kr/mån.

GARAGE/PARKERING
I föreningen finns totalt 71 platser varav 10 st har laddning för elbil samt 2 för småbil och 8 st MC-platser som disponeras av föreningen. I övrigt gäller boendeparkering på gatan.

Informationen är hämtad från föreningens ekonomiska plan och säljbroschyr.
Namn
Brf Hagaterrassen 1
Byggnadsår
2018-19
Org.nummer
769631-5055
Andel i föreningen
0.4041%
Andel av årsavgiften
0.3686%
Allmänt om föreningen
Brf Hagaterrassen 1 består av två byggnader med totalt 8 trapphus och 6-12 våningar med underliggande källare/garage. Här finns 205 bostadsrättslägenheter och 10 uthyrningslokaler. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till 2454 kvm. Föreningen är en bostadsrättsförening med följande adresser: Hagaesplanaden 58A, 58B, 60A och 60B, Nina Einhorns gata 1, 3, 3A, 3B, 5, 5A, 7, 7A, Norra Stationsgatan 72 och 74 samt Sonja Kovalevskys Gata 2, 4, 4A, 6, 6A, 8 och 8A. Marken ägs av föreningen.

Huset är under byggnation av Veidekke och beräknas bli färdigställt 2018-2019.

För arbete med överlåtelse av bostadsrätt skall av ny bostadsrättshavare (köparen) uttagas överlåtelseavgift med belopp motsvarande 2,5 % av prisbasbelopp enligt socialförsäkringsbalken (2010:110). För arbete vid pantsättning av bostadsrätt skall av bostadsrättshavare uttagas pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet.

För mer information se föreningens hemsida: www.veidekkebostad.se/hagaterrassen/

Informationen är hämtad från föreningens ekonomiska plan och säljbroschyr.
Unsupported property type: Bostadsrätt