Brännkyrkagatan 81

Visa alla bilder

Fin 2:a lugnt mot gård med bygglov för altandörr. LÅG AVGIFT!

Ring för visning! - Ljuvlig 2:a med låg avgift vid Mariatorget, helt mot gård med bygglov för altandörr till grönskande gård, perfekt för grillkvällar. Fint skick och bra planlösning som inbjuder till mingel och middagar, stora spröjsade fönster med djupa nischer som är perfekta för lata stunder med en god bok. Social planlösning med trevligt kök med gott om förvaring och arbetsyta och generösa umgängesytor. Optimerad yta med rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring i walk in closet och fräscht badrum med badkar. Bo lugnt mot gård utan någon angränsande lägenhet bredvid, i välskött 20-tals fastighet på attraktivt läge invid Mariatorgets puls och utbud. Perfekt för såväl paret som singeln!

Adress
Brännkyrkagatan 81
Antal rum
2 rum om 48 kvm
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Emily Medqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 072-303 36 56
emily@innerstadsspecialisten.se
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat
Härligt social tvåa belägen mot lugn gård och bygglov för altandörrar Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Härligt social tvåa belägen mot lugn gård och bygglov för altandörrar
Stora fönster med djupa nischer - perfekt för lata stunder Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Stora fönster med djupa nischer - perfekt för lata stunder
Här kan många vänner umgås och äta middag Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Här kan många vänner umgås och äta middag
Vackra mörka trägolv Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Vackra mörka trägolv
Återigen - ljuset! Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Återigen - ljuset!
Bra sovrum med plats för dubbelsäng Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Bra sovrum med plats för dubbelsäng
Djupa fönsternischer med stenbänkar Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Djupa fönsternischer med stenbänkar
 Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Fint kök med mycket förvaring Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Fint kök med mycket förvaring
Även här finns plats för ett mindre matbord Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Även här finns plats för ett mindre matbord
Fina speglade dörrar Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Fina speglade dörrar
Trevlig hall med utrymme för garderober Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Trevlig hall med utrymme för garderober
Fräscht badrum med badkar Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Fräscht badrum med badkar
Fin innergård med flera sittgrupper Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Fin innergård med flera sittgrupper
Planritning Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Planritning
Välkomna hem till ett av Söders mysigaste lägen, mellan Mariatorget och Skinnarviksberget! Brännkyrkagatan 81
Förstora bild
Välkomna hem till ett av Söders mysigaste lägen, mellan Mariatorget och Skinnarviksberget!
Denna underbara 2:a finner ni på lugnt gårdsläge, trivsamt och tyst med bygglov för altandörr och uteplats till föreningens fina gård! Unik bostad med två höga fönster mot lummig innergård gör det här till en riktig pärla som andas harmoni och lugn. På absolut bästa läge, mellan Mariatorget och Skinnarviksbergets fina natur har denna välplanerade bostad fokus på luftiga och sociala ytor vilket inbjuder till stora middagar och mingel. De luftiga ytorna med höga fönster med djupa nischer och sober färgsättning ger en underbar rymd och atmosfär. Bra kök med mycket förvaring och arbetsytor. Den som önskar en mer öppen planlösning kan troligtvis skapa det genom att öppna upp större del av väggen mot vardagsrummet. Plats för en mindre matplats i köket och en stor matplats där många vänner samlas, soffgrupp och övrig möblering i vardagsrummet. Mycket bra förvaring i stor walk-in closet som är en dröm för den klädintresserade. Genomgående fräscha ytskikt med fina golv i enhetlig mörk ton och ljusa väggar, allt för den rätta känslan. Fräscht helkaklat badrum med badkar och sobra färgtoner. Välskött förening där de flesta stora renoveringar är genomförda på senare år och extremt låga avgifter, perfekt belägen med såväl storstadens puls och kommunikationer som Skinnarviksbergets grönska alldeles runt hörnet. Detta är ett hem att trivas i för såväl singeln som paret.

Avgift: 1647 kr/mån inkl. fiberbredband, bostadsrättstillägg, VA och värme!

Området kring Mariatorget är myllrande med trevliga butiker, restauranger och caféer. Från lägenheten har du närhet till såväl naturen på Skinnarviksberget och längs Söder Mälarstrand samt sandstranden i Tanto som mängder av populära restauranger och barer. Några värda att nämna är italienska Pane Vino vid Zinkensdamm, Paradiso på Timmermansgatan och Folkbaren för ett glas cava på Hornsgatan. Utanför porten har du en av stans bästa kaffebarer, populära Mellqvist. Veganska hotspoten Mahalo, hälsocaféet, ligger även det nära och några hus bort på gatan har matmarknaden Paradiset slagit upp dörrarna med ett fantastiskt ekologiskt utbud samt foodcourt och Saltå kvarn bageri. I området har man tunnelbanans röda linje från både Zinkensdamm och Mariatorget, pendeltåg vid Södra Station och många bussar, bl.a. blå buss 4 samt 74 direkt på Hornsgatan. Ni kommer aldrig vilja lämna ert Södermalm.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Bra hall med plats för avhängning och garderober för den som önskar. Fin tapet på en vägg och i övrigt ljusa väggar samt mörkbetsat trägolv. Säkerhetsdörr.

SÄLLSKAPSRUM
Stort och luftigt rum med spröjsat fönster med djup nisch som skänker ett fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både en stor soffa, matplats för många vänner och TV-möbel. I fönsternischen kan man skapa en läshörna för lediga, lugna stunder. Ljusa väggar och mörkbetsat trägolv.

KÖK
Trevligt kök med mycket förvaring i många skåp och lådor. Full maskinell utrustning med diskmaskin, ugn, gashäll och kyl/frys i rostfritt. Plats finns för en mindre matplats även här. Mörkt parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med plats för en bred säng och sängbord. Spröjsat fönster med djup nisch mot innergården. Sober färgsättning och mörkt parkettgolv.

BADRUM
Fräscht badrum med kaklade väggar och ljust golv. Badkar, handdukstork, spegelskåp, handfat och toalettstol.