Upplandsgatan 32

Visa alla bilder

Välplanerad och modern 3:a med garage i fastigheten

I Vasastans bästa läge ligger denna dröm 3:a i ett perfekt gavelläge. Välplanerad planlösning med sociala öppna ytor mellan vardagsrum och kök samt två generösa sovrum. Stilrent och modernt kök med plats för större middagar invid fönster och fantastiska förvaringsytor från flertalet garderober. Fönster i olika väderstreck skapar härligt ljusinflöde. Sammantaget den perfekta bostaden för dig som söker en modern och välplanerad bostad och önskar bo centralt med garage i fastigheten.

Adress
Upplandsgatan 32
Antal rum
3 rum om 76 kvm
Avgift
3 963 kr/mån
Visningstider
Kontakta mäklaren för visning.
Aktuellt bud Kontakta mäklaren.
Charlotte Sandström
Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 0709 67 11 12
charlotte@innerstadsspecialisten.se
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
 Upplandsgatan 32
Förstora bild
Med en välplanerad och social planlösning, genomgående renoverad och fönster i tre väderstreck finns nu denna perfekta trea på Vasastans bästa läge. Man möts av det sociala och trevliga vardagsrummet och ett modernt kök med en härlig matplats invid fönster. Ytorna är mycket lättmöblerade och här finns flertalet fönster som skapar harmoni. Två rymliga sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter från flertalet garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin samt en renoverad gäst-wc.

Föreningen är välskött med goda lokalintäkter. Nyrenoverad innergård med grillplats, liten lekplats och bokningsbart orangeri, hiss och garage i huset. Matvarubutik i bottenplan med generösa öppettider och välsorterad delidisk.
Perfekt beläget hus med prisbelönta restauranger i området. I direkt närområde kring Odenplan ligger grönskande Tegnér-och Observatorielunden samt populära Vasaparken med dess lekplats och fotbollsplan/skridskobana. All tänkbar service och flertalet gym i kvarteret. Fantastiska kommunikationer från T-bana och bussar samt endast med några få minuters promenad så når du citys utbud.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Öppen och välkomnande hall med glasvägg som ger en trevlig anslutning till resten av bostaden. Rymlig klädkammare för ytterkläder. Säkerhetsdörr och dimbara spotlights

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns dusch bakom glasdörrar, WC, handfat med kommod och spegelskåp. Tvättmaskin från 2018.

GÄST-WC
Charmig gäst-wc med tapetserad fondvägg. Här finns WC, handfat med kommod och spegelskåp.

KÖK
Modernt och välutrustat kök, totalrenoverat 2017 med gott om förvaringsutrymmen. Här finns spis, fläkt, inbyggd ugn, mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. Stor matplats invid fönster. Social och trevlig öppenhet mot vardagsrummet.

ALLRUM
Generöst och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både stor soffa, TV-möbel och fåtöljer. Fransk balkong.

MASTER BEDROOM
Luftigt sovrum med stort fönster i ett högt läge. Utanför fönstret finns ett stort kastanjeträd som ger grönska under vår och sommartid. Här finns plats för en generös säng samt annan möblering. Fantastiska förvaringsmöjligheter från flertalet garderober.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med stort fönsterparti. Idag används rummet som barnrum men det kan disponeras som arbetsrum, gästrum eller möblera med en dubbelsäng.

Till lägenheten hör ett källarförråd med gallerdörrar.

TILLTRÄDE
Tillträde enligt överenskommelse.
Typ
Bostadsrätt
Antal rum
3 + kök
Boarea
76 kvm
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift
3 963 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägget
Driftkostnad
4 056 kr/år
- Hushållsel
2 544 kr
- Försäkring
1 512 kr
Till lägenheten hör ett källarförråd med full höjd och omgärdat av galler.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Till medlemmarnas förfogande finns en mycket trevlig innergård med lekplats för barn, planteringar samt ett nytt glashus. Glashuset går att boka för trevliga middagar med utomhuskänsla. I varje entré finns barnvagns- och cykelrum. Till förfogande finns även två tvättstugor med modern, full utrustning.

PARKERING/GARAGE:
Under fastigheten finns ett garage där föreningen disponerar och hyr ut 43 garageplatser varav 4 MC-platser Till platserna är det separat kö.
I övrigt råder boendeparkering på gatan och kan ansökas via Stockholms stad (www.stockholm.se/boendep) för den som är mantalsskriven i stadsdelen, ansökningskostnad 300 kr. Boendeparkering kostar 1100 kr/mån alternativt 75 kr/dygn.

KABEL-TV/BREDBAND:
Föreningen har Bredbandsbolaget via fiber som leverantör för Internet och TV. Basutbud TV ingår i månadsavgiften. En obligatorisk kostnad om 222kr för fiberbredband tillkommer på månadsavgiften.
Namn
Brf Stjärnfallet 21
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Organisationsform
Andelsratt
Org.nummer
769605-9653
Antal lägenheter
85 st varav 9 st hyresrätt(er)
Antal lokaler
1 st
Renoveringar


Allmänt om föreningen
Stjärnfallet 21 är en äkta brf. Föreningen förvärvade fastigheten år 2013 med bostadsadresserna Upplandsgatan 28, 30, 32.

Fastigheten består av 85 lägenheter som innefattar 7 st. hyreslägenheter. Dessa ska ses som en dold tillgång eftersom de kan säljas som bostadsrätter av föreningen när nuvarande hyresgäster flyttar. Nyligen har 2 av hyreslägenheterna konverterats och sålts. Detta gav föreningen en skattefri intäkt på ca 10 Mkr.

Föreningen disponerar och hyr ut 43 garageplatser varav 4 MC-platser. Fastighetens bottenplan hyrs ut till Hemköp, som ger väldigt goda intäkter.
Föreningen har en kassa som avser täcka framtida renoveringar. Därmed är inga avgiftshöjningar planerade.

RENOVERINGAR
2019 Nya treglasfönster kommer att installeras.
2019 Föreningen har ansökt om bygglov för balkong.
2017 Gårdsrenovering
2017 Nytt värmesystem
2016 Trapphusrenovering
2015 Stambyte

Överlåtelseavgift tas ut om 1163kr och betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut om 456 kr och betalas av pantsättaren.
Unsupported property type: Bostadsrätt

Allmänt

Här bor du mitt i City med direkt närhet till pulsen kring Odenplan och den gröna oasen Vasaparken. Fem minuter bort med cykel ligger även vackra Hagaparken med strövområden och badplatser. I området finns flera trevliga restauranger och caféer. I området har du närhet till all service man kan önska sig. Flertalet stora mataffärer finns i närheten likaså många kiosker, caféer och restauranger. Odenplan har ett rikt utbud av service och kommunikationer såsom tunnelbanans gröna linje, post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker m.m. Några minuters promenad tar dig till Stockholm City!

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med ett stort antal bussar och tunnelbana. Närmsta tunnelbana är station Odenplan. Idealiskt läge för dig som pendlar och kör bil! Nära till alla stora huvudleder.

Parkering

I området gäller boendeparkering. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms stad, telefon 08-508 263 00, fax,08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kronor. Alternativt löses biljetter för 60 kronor/ dygn.