Möt Poneh Motai

Lyhörd, noggrann och otroligt påläst

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom olika branscher inom service och försäljning har jag samlat på mig en bred erfarenhet i min yrkesroll som mäklare vilket återspeglas i fem av fem i kundnöjdhet, fina kundomdömen och höga slutpriser. För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o i jobbet. Mina styrkor är att jag älskar det jag gör och att jag brinner för att ge mina kunder det lilla extra i varje enskild affär. Med stort driv, engagemang och hög tillgänglighet lotsar jag båda parter genom hela processen.

Poneh Motai | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Poneh Motai
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Poneh är professionell, engagerad, strukturerad och målmedveten. Hon presenterade utförligt hur försäljningen skulle gå till, uppdaterade oss löpande och var hela tiden tillgänglig för frågor/funderingar. Uppskattade särskilt den tidsplan hon försåg oss med när vi skulle sätta igång med försäljningen samt det faktum att hon höll oss uppdaterade under hela processen. Det bidrog till en känsla av struktur vilket vi tyckte var skönt. Rekommenderar varmt Poneh om ni söker en pålitlig och strukturerad mäklare som engagerar sig under hela försäljningsprocessen.
Poneh var extremt hjälpsam och strukturerad genom hela processen och såg till att alltid hålla mig uppdaterade under alla steg. Jag kan verkligen rekommendera Poneh till alla som ska sälja.
Hon gav en imponerande presentation och kändes förtroendeingivande redan från start. Hon fortsatte under hela processen att vara engagerad, målinriktad och alltid tillgänglig. En mäklare jag varmt kan rekommendera.
Jag har inte mycket erfarenhet av bostadsaffärer men fick direkt stort förtroende för Poneh Motai när jag skulle sälja min lägenhet på nedre Gärdet. Hon var engagerad från första sekunden, förberedde sig ordentligt inför första mötet och förstod lägenhetens historia och potential. Mycket bra rådgörande samtal om hur den skulle presenteras i text och bild, lyhörd, effektiv och lätt att samarbeta med. Poneh lade ner tid och själ på att fånga upp både mina och spekulanternas synpunkter och frågor. Snabba uppdateringar på sms, tillgänglig och pedagogisk i hur själva de praktiska och ekonomiska frågorna skulle hanteras. Transparent med processen. Att hon dessutom är en pigg, varm och trevlig person gör att jag verkligen kan rekommendera henne.
Poneh var engagerad, kommunikativ och professionell. Hon var väldigt trevlig och besatt också stor pondus. Hon gav många bra tips inför fotografering och visning och levererade fantastiska bilder tillsammans med Fotografen. Poneh höll mig uppdaterad under hela processen och tog sig tid att stämma av alla detaljer både med mig och bostadsrättsföreningen. Kan varmt rekommendera henne!
Poneh var lyhörd, kunnig och noggrann. Trots en relativt lång säljprocess var Poneh mycket engagerad och höll oss ständigt uppdaterade i både vår försäljning och marknadsutvecklingen i stort. Försäljningsprocessen kändes mycket trevlig och trygg från start!
Poneh har ett stort engagemang och är mycket lätt att samarbeta med.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde