Möt Poneh Motai

Lyhörd, noggrann och otroligt påläst

Med flera år i fastighetsbranschen och en bakgrund inom olika branscher inom service och försäljning har jag samlat på mig en bred erfarenhet i min yrkesroll som mäklare vilket återspeglas i fem av fem i kundnöjdhet, fina kundomdömen och höga slutpriser. För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o i jobbet. Mina styrkor är att jag älskar det jag gör och att jag brinner för att ge mina kunder det lilla extra i varje enskild affär. Med stort driv, engagemang och hög tillgänglighet lotsar jag båda parter genom hela processen.

Poneh Motai | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Poneh Motai
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Jag kan varmt rekommendera Poneh! Jag kunde inte vara nöjdare med mitt val av mäklare. Hon är otroligt hjälpsam, kompetent och vägledde mig tryggt genom hela säljprocessen. Hon är en stjärna!
Anlitade Poneh första gången år 2020 och valde att anlita henne igen när det var dags att sälja nästa lägenhet. Poneh är professionell, rak och tydlig i sin kommunikation, tillgänglig, engagerad och väldigt trevlig. Hon ger allt och lite till! Det känns tryggt genom hela affären. Stort tack även denna gång, vi hörs framöver!
Är supernöjd med Poneh och kan starkt rekommendera henne! Otroligt lyhörd och engagerad, men också rak och tydlig vilket jag uppskattar i en lägenhetsprocess. Kommer absolut vilja ha Poneh som mäklare när nästa lägenhet ska säljas.
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde