Resultatinriktad, energisk och stort engagemang

Smålänning med genuint intresse för människor och att göra det lilla extra för att du som kund ska bli mer än nöjd. Med en bakgrund inom elitidrotten gör jag alltid mitt yttersta i varje uppgift jag utför. Min målsättning är att både ni som säljare och köpare ska känna en självklarhet att rekommendera mig vidare.

Nicole Uddén Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Gjorde en superinsats men marknaden var inte villig att bjuda över utgångspris, som ändå får betraktas som helt okej.
Mycket engagerad och tydlig rådgivning
Nicole var oerhört lyhörd och professionell. Gav oss hela tiden uppdateringar på vad som skedde under försäljningen. Fanns alltid tillgänglig för frågor. Hela tiden trevligt bemötande och gav oss en trygg känsla i en annars ganska orolig/spretig process. Kommer garanterat att rekommendera Nicole till familj, vänner och bekanta!
Nicole kan verkligen bostadsmarknaden och är både engagerad och lyhörd för ideér och förslag från mig som säljare.
Kan verkligen rekommendera Nicole! Mycket bra tips och råd inför visning, tillgänglig och återkopplade under hela processen. Snabb försäljning som gick över förväntan.
Otroligt nöjd med Nicoles proffsiga och engagerade insats. Höll oss uppdaterade, och gav bra råd när vi behövde fatta beslut. Det kändes väldigt tryggt att ha Nicole som mäklare. Rekommenderar varmt att anlita Nicole!
Engagerad, super proffsig och väldigt trevlig.
Nicole är supertrevlig och mycket kompetent!
Ger Nicole högsta betyg. Superproffessionell, engagerad, målinriktad och driven. En lyckad försäljning från start till mål.
4.9 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde