Möt Marcus Strömberg

Rak, ärlig och högpresterande mäklare som älskar sitt jobb.

Efter 17 år av arbete med fastigheter och 8 år som mäklare, tycker jag fortfarande att det är ett otroligt privilegium att hjälpa köpare och säljare med det som ofta är deras största affär och brinner för att båda ska vara mer än nöjda. Att artigt men bestämt styra processen för att de objekt jag förmedlar ska säljas till högsta pris är mitt mål vid varje uppdrag. Mina kunder beskriver mig som högpresterande, lyhörd, målinriktad och ärlig.

Marcus Strömberg | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Marcus Strömberg
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Markus har varit ett ovärderligt stöd och ett grymt bollplank redan innan vi beslutade oss för att gå vidare med försäljningen. När det väl blev dags var processen både professionell och smidig. Vi var övertygade om att hans jordnära och varma personlighet skulle bidra till en framgångsrik försäljning, vilket visade sig stämma helt. Vi är oerhört nöjda med vad Markus åstadkom!
I highly recommend Marcus. He is a truly professional broker, and it was a pleasure working with him on selling my apartment. I had to do it remotely, so he handled everything, kept me informed, and we brainstormed every step of the way to identify the best path and achieve the optimal result. He even sold the apartment before the official viewing. With great energy, vibe, attitude, knowledge, and agility, he is your best choice.
En professionell, lyhörd och erfaren mäklare. Som förstagångssäljare kunde jag lita fullt ut på honom och fick goda råd när jag hade funderingar. Mycket nöjd över Marcus jobb och försäljningen!
Marcus är en otroligt duktig, erfaren och driven mäklare som gör det där lilla extra för att man som kund ska känna fullt förtroende.
Kan varmt rekommendera Marcus, han är professionell, erfaren och lyhörd! Jag kände mig trygg och han kommunicerade väl genom hela försäljningsprocessen.
Marcus har ett stort kundfokus, han är en god lyssnare och är en pålitlig rådgivare. Arbetar målmedvetet med mycket energi. Utöver det vill vi säga att Marcus är en glad och entusiastisk person som är lätt att samarbeta med.
Marcus är en toppmäklare. Engagerad, driven och mycket trevlig som person.
Marcus är kunnig, engagerad, positiv och ambitiös. Marcus gjorde ett toppenjobb, jag kommer inte på något han kunde ha gjort bättre.
Marcus visade genom hela processen en hög energi, lyhördhet och en villighet att gå den extra milen. Även proaktiv och kom med bra tips för att maximera slutresultatet. Kan varmt rekommenderas!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde