Möt Malin Engström

Professionell, lyhörd och fokuserad fastighetsekonom med stor passion för yrket

I mina affärer strävar jag alltid efter helnöjda kunder samt bästa möjliga lönsamhet vilket uppnås genom full transparens och aktiv återkoppling. Med precision och lyhördhet skräddarsyr jag affären efter kundens specifika önskemål för att överträffa parternas förväntningar. Som din mäklare får du mitt fulla fokus på din bostadsförsäljning då jag värdesätter varje affär högt och därmed lägger stor vikt vid kvalitativa försäljningsprocesser. Med hög noggrannhet och tillgänglighet vägleder jag både köpare och säljare genom hela processen.

Malin Engström | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Malin Engström
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Jag kommer att rekommendera Malin till andra personer som jag känner som ska köpa eller sälja lägenhet. Hon har varit helt fantastisk. Lugn, trygg och sansad. Jag upplever att Malins "kunder" vare sig om det är säljare eller köpare så är hon väldigt noga med att alla ska känna sig trygga.
4.6 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde