Möt Magnus Holmberg

Över 2000 sålda bostadsrätter under 25 år

Glad och målinriktad fastighetsmäklare sedan 1993, som älskar affärer. Makalöst kunnig och påläst i alla delar av affären, vilket skapar en trygg och smidig försäljning för både säljare och köpare. Jag ser fram mot er kontakt så jag kan berätta om konsten att sälja er bostadsrätt till högsta möjliga pris. Välkomna!

Magnus Holmberg | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Magnus Holmberg
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Mycket tillmötesgående, habil och professionell handläggning av uppdraget.
Otroligt nöjd med hela processen från första till sista minuten. Rekommenderar Magnus till alla som vill ha en mäklare med engagemang och kommunikation i toppklass!
Säljandet var pga andra omständigheter en lång och krånglig historia. Hela det året som gick från att vi först planerad försäljning till den blev av var Magnus med och fixade stöttade och rådgav. Alltid med samma entusiasm och välvilja. Utan honom hade vi nog inte lyckats sälja och definitivt inte till det fantastiska pris vi fick.
Magnus Holmberg är en trevlig, förtroendeingivande och kunnig mäklare. Kan bara rekommendera!
Väldigt engagerad och kompetent mäklare
Väldigt proaktiv, positiv och engagerad
Jag sålde min lägenhet på distans och Magnus var till så stor hjälp och fick mig att känna mig så trygg i hela processen
Magnus är en otroligt engagerad och skicklig mäklare som gör sitt yttersta för kund och affär. Kan varmt rekommendera Magnus!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde