Engagerad mäklare med hög tillgänglighet som gör det lilla extra.

Med 15 års erfarenhet som mäklare vet jag vad som krävs för att skapa en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. Jag brinner för mötet med människor och ser en stor utmaning i, och tycker att det är utvecklande, att överträffa kundens förväntningar. Jag jobbar alltid med högt kundfokus och gillar att hitta bra lösningar för alla parter.

Madeleine Peylow Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Jag kunde inte vara nöjdare. Jag kände mig så trygg med Madeleine från första stund. Jag fick tydlig information och snabbt svar på de frågor som uppkom längs vägen. Vänligt och proffsigt bemötande hela vägen, från första kontakt till kontraktskrivning. Alla skulle ha en mäklare med Madeleines driv, värme och engagemang!
Lyhörd, inkännande och samtidigt rak i kontakten, som i sin tur var så ofta man behövde vilket skapade en stark känsla av trygghet. Kan starkt rekommendera!
Jag kommer definitivt använda mig av Madeleine fler gånger och kan absolut rekommendera henne till hundra procent!
Hade en superbra upplevelse med Madeleine, proffsig, seriös och engagerad! Rekommenderar verkligen om ni vill bli nöjda med försäljningen!
Madeleine är absolut toppen, mycket snabb, rakt på sak och fixade med allt som behövdes för att lägenheten skulle sälja så högt som möjligt. Rekommenderar henne verkligen!
Madeleine var väldigt trevlig och jag kände mig väldigt trygg genom hela säljprocessen. Hon gav bra råd och tips på vad vi behövde göra och tänka på genom de olika stegen av försäljningen.
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde