Professionell, lyhörd och trygg

Med en lång bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för långsiktiga relationer vet jag hur vi tillsammans skapar rätt förutsättningar för just din bostadsaffär. Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft och ett högt slutpris är alltid målet, i varje försäljning. Detta återspeglar sig i högsta betyg från mina tidigare säljare.

Isak Blomster Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Väldigt nöjd med Isak. Höll mig som säljare uppdaterad under hela processen. Snabb, tydlig och bra kommunikation. Skulle absolut rekommendera Isak som mäklare! Nöjd med slutpris och Isaks engagemang.
Proffsig, kunnig och smidig genom hela processen. Kanonmäklare på alla sätt och vis!
Väldigt nöjd med Isaks insats i försäljningen av vår lägenhet! Alltid tillgänglig, lyhörd, trevligt att ha med att göra och vi fick lägenheten såld till ett pris över förväntan. Kan varmt rekommendera Isak!
Isak har varit riktigt bra genom hela processen. Han har varit mycket professionell, glad, social och verkade mycket hängiven att nå bästa resultat vilket han också gjorde. Han har varit mycket informativ under processen och varit snabb med svar på frågor. Har inget konstruktivt att komma med utan bara gott betyg. Rekommenderas stark!
En otroligt proffsig mäklare som vi kan rekommendera vidare. Otroligt proffsig, lyhörd och social. Vi har känt oss trygga hela vägen.
5 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde