Med passion, energi, engagemang och en personlig relation

Min styrka ligger i att jag älskar affärer och att skapa goda relationer till mina kunder Jag är mån om att mina kunder är trygga, informerade och litar på att jag som mäklare gör vad som krävs för att nå bästa resultat. Efter att ha jobbat i branschen sedan 2011 så vet jag hur vi tillsammans når dit.

Isabella Bolin Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Isabella är engagerad, trevlig och utför sitt arbete på ett väldigt professionellt sätt. Under hela processen överträffades våra förväntningar och så även med slutresultatet. Vi är supernöjda och hoppas kunna anlita Isabella igen. Se till att träffa Isabella innan ni väljer mäklare!
Isabella gjorde ett fantastiskt jobb, hon jobbade lugnt och metodiskt och höll oss uppdaterade genom hela processen. Med stort engagemang och skicklighet såg hon till att få ett otroligt slutpris som vi är jättenöjda med. Vi rekommenderar Isabella till alla andra som går i säljtankar.
Isabella är duktig, lyhörd och otroligt enkel att jobba med!
Isabella har under hela processen lyssnat på önskemål, men också kommit med sina rekommendationer och tips. Isabella är väldigt lätt att tycka om, kunnig och förtroendeingivande - vilket är mycket värdefullt i val av mäklare. Kan varmt rekommendera Isabella och hoppas att jag får möjligheten att anlita henne igen! Isabella får helt klart 5 stjärnor!
Isabella är en otroligt professionell, engagerad, lyhörd och driven mäklare. Hon satte redan från början upp en bra och tydlig plan för försäljningen, visade ett genuint intresse och var uppmärksam på även de minsta detaljerna inför både fotografering och visning. Isabella var lättillgänglig och gav snabb återkoppling under hela processen vilket gjorde oss väldigt trygga som säljare. Hon är en stjärna och ett proffs ut i fingerspetsarna och vi kan inte annat än att rekommendera henne varmt!
Kunde inte ha blivit mer nöjd. Isabella är en mycket kompetent och flexibel mäklare som höll oss uppdaterade under hela processen. Hon har skött allt exemplariskt och svarat på alla frågor. Vi har verkligen kunnat känna oss trygga i samband med vår första försäljning.
4.9 / 5

Mina försäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde