Möt Henric Mattsson

Engagerad, positiv och driven!

Från Dalarna med många år som fotbollsspelare sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis, utan det är ett hårt jobb som ligger bakom med personligt engagemang, fokus och ett positivt driv som skapar de bästa resultaten. Mitt mål och fokus är att alla berörda parter ska känna sig nöjda, såväl genom hela processen till det slutgiltiga priset. Först när mina kunder är nöjda, är jag nöjd!

Henric Mattsson | Reg. fastighetsmäklare
Kontakta mig för en fri värdering
Henric Mattsson
Fri värdering

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Vi vill att du ska känna förtroende och ha rätt förväntningar inför en stundande säljprocess. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Mina kundomdömen

Lyhörd, noggrann och engagerad. Bra koll på marknaden!
Fantastisk mäklare! Från första stund blev jag bemött med vänlighet och professionalitet. Henric är öppen och ärlig i alla konversationer och visar ett otroligt engagemang för sitt arbete. Under hela vårt samarbete var Henric alltid tillgänglig och snabb på att svara på frågor. Jag är oerhört nöjd och kommer definitivt att höra av mig till Henric igen i framtiden.
Jag upplevde från första möte Henric som genuin och hederlig, med en rak och tydlig kommunikation som jag uppskattar och samtidigt lyhörd och inlyssnande. Under försäljningen av min lägenhet har Henric visat engagemang och känts trygg och kompetent. Han är nogrann och har en stringens och tanke bakom det han gör där detaljen är lika viktig som helheten. Är det är saker du uppskattar hos en mäklare så tveka inte på att kontakta honom. Jag är mycket nöjd med mitt val!
Henric är superduktig på sitt jobb! Han är tydlig, lyhörd, påläst, engagerad och trevlig! Jag är supernöjd med Henrics insats i försäljningen av lägenheten och rekommenderar verkligen andra att vända sig till Henric.
Henric har gjort att riktigt bra jobb med vår försäljning. Han har varit väldigt engagerad, kommunicerat löpande och diskuterat med oss som säljare genom hela processen som kännts väldigt trygg och professionell.
Bostaden såldes snabbt
Henric är supertrevligt och har stenkoll hela vägen!!
Supernöjd!
Henric gjorde ett otroligt jobb genom hela processen. Han var engagerad och det kändes verkligen att vi var ett "team". Han var även väldigt proaktiv och tydlig i sin kommunikation och höll mig alltid i loopen, något jag verkligen uppskattade. Jag rekommenderar Henric starkt!
Henric har varit en mycket engagerad och trevlig mäklare i samband med min lägenhetsförsäljning alltid lätt att komma i kontakt med och har kommit med snabb uppdatering när det har hänt något. Jag rekommenderar honom med det varmaste Göran
Henric kändes engagerad och lyhörd från första mötet. Kom med kloka inputs men lät alltid mig som säljare ha sista ordet. Trots en tuff marknad fick vi ett rimligt pris sett till förväntningarna.
Henric var otroligt engagerad och professionell från början till slut. Inte bara att han är trevlig och ödmjuk, han har även en stor kunskap och kompetens vilket gjorde att man kände sig trygg genom hela processen. Han var lyhörd och mötte alla ens behov som säljare och gav alltid snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Henric som mäklare!
leverera resultat som helt stämde överens med vad jag hade blivit lovad från början. Hans professionella tillvägagångssätt, djupa marknadskunskap och engagemang i varje steg av försäljningsprocessen var imponerande. Henric var alltid redo att hantera mina frågor med stor expertis. Om du behöver en mäklare som motsvarar höga förväntningar, är det Henric du ska vända dig till.
Henric är en hårt arbetande mäklare och lyckades att sälja min lägenhet till ett bra pris trots att marknaden varit tuff. Kommunikativ, svarar alltid direkt & håller en uppdaterad i sitt arbete. Kommer rekommendera till nära och kära som ska sälja lägenhet i stan och rekommenderar er att göra detsamma!
Henric var från start till mål väldigt engagerad och gav trygghet genom hela föreställningen. Mycket uppskattat var den bra och tydliga kommunikationen genom alla steg av processen. Kan verkligen varmt rekommendera Henric.
Henric har varit alert och engagerad under hela processen. Hans snabba agerande och förmåga att hålla en bra dialog mellan mig och köpare resulterade i en smidig försäljning innan visning. Slutpriset överträffade mina förväntningar och de initiala värderingarna från både Henric och andra mäklare. Han är lyhörd, trovärdig och transparent i sin kommunikation och tolkning av marknaden vilket jag som säljare uppskattar. Jag kommer definitivt vända mig till Henric igen vid framtida fastighetsaffärer.
Jag kände mig väldigt trygg med Henric genom hela processen. Han var inlyssnande och hade alltid en handlingsplan för olika scenarier.
Henric var tydlig och hjälpsam, svarade snabbt på frågor och formulerade en bra strategi. Resultatet var att lägenheten var såld inom drygt en vecka av att annonsen på Hemnet gick ut, till ett högre pris än mina förväntningar. Mycket nöjd!
Tror inte man hittar en bättre mäklare !! Så proffsig,trevlig och med en härlig entusiasm jobbade han hårt för att få till en lyckad försäljning Kan verkligen rekommendera Henric Mattsson!!
5 / 5

Mina pågående försäljningar

Mina referensförsäljningar

Gör som 23 000 andra & inspireras av vårt flöde